Taxi van Utrecht naar Zeist

Taxi van Utrecht naar Zeist

Wij rijden niet alleen binnen Utrecht, maar wij staan ook voor u klaar als u naar Zeist moet. Fast Taxi Utrecht brengt u graag met hoge kwaliteit en service naar uw bestemming. Zeist is een mooie plaats in de gemeente Utrecht en heeft een bosrijke omgeving, een gezellig centrum en verschillende bezienswaardigheden. Door de centrale ligging zijn hier veel grote bedrijven te vinden. Zeist is eenvoudig en snel te bereiken, en als u dit op een comfortabele manier wilt doen, reist u natuurlijk per taxi. 

Vertrek vanuit Zeist

Bent u woonachtig in Zeist of heeft u hier een business afspraak? Wij halen u graag op in Zeist en brengen u veilig naar uw volgende bestemming. Met onze vaste lage tarieven komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Groepstaxi

Naast gewone taxi’s bieden wij ook groepsvervoer aan, ook naar of vanuit Zeist. Deze busjes kunnen vijf tot acht personen vervoeren. Als u meer informatie wilt, neem dan contact met ons op of reserveer nu via onze website. 

Wat gaat het kosten?

Met Fast Taxi Utrecht kunt u voordelig van Zeist naar Utrecht. Wij brengen u al voor  €25 van Utrecht naar Zeist. De kosten voor een groepstaxi liggen rond de €35. Natuurlijk kunt u ook van onze service gebruik maken om weer terug te worden gebracht naar Utrecht.

030-7508291

Reserveer nu!