Taxi van Utrecht naar Maarssen

Taxi van Utrecht naar Maarssen

Heeft u een comfortabele taxi naar Maarssen nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van Fast Taxi Utrecht rijden niet alleen binnen Utrecht, maar brengen u ook graag naar Maarssen. Door de centrale ligging en de gemakkelijke bereikbaarheid van Maarssen is het dan ook een steeds populairdere plek om te wonen. Door de verschillende wateren en groene omgeving, gecombineerd met Utrecht als grote stad vlakbij is Maarssen een perfect uitvalsbasis, niet alleen als woonplaats, maar ook voor bedrijven. 

Vertrek vanuit Maarssen

Bent u woonachtig in Maarssen of heeft u hier een afspraak? Wij halen u graag op in Maarssen en brengen u veilig naar uw volgende bestemming. Wij zijn stipt op tijd en onze chauffeurs zijn ervaren en behulpzaam. Met onze vaste lage tarieven komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. 

Groepstaxi

Naast gewone taxi’s bieden wij ook groepsvervoer aan. Deze busjes vervoeren vijf tot acht personen. Dit is een voordelige optie wanneer u met meerdere mensen bent. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of reserveren via onze website. 

Wat gaat het kosten?

Wij van Fast Taxi Utrecht brengen u graag voordelig naar Maarssen. Met een gewone taxi zijn de kosten van een rit van Utrecht naar Maarssen €25. De kosten voor een groepstaxi liggen rond de €35. Natuurlijk kunt u ook van onze service gebruik maken om weer terug te worden gebracht naar Utrecht of uw volgende bestemming. 

030-7508291

Reserveer nu!