Reserveren

Selecteer een voertuig

  • Selecteer een bestemming

  •  :
No price found for this journey
Powered by TaxiMap
Loading...

Veelgestelde vragen

Om bij ons een boeking te plaatsen dient u eerst een keuze te maken uit een van onze voertuigen. Nadat u een voertuig heeft gekozen kunt u aangeven waar u opgehaald wilt worden en waar u naar toe wilt reizen. Er zal dan een prijs worden bepaald voor uw reis.

Wij vragen u bij het boeken om wat gegevens achter te laten zodat wij dit kunnen verwerken in uw uiteindelijke boeking. Wij nemen geen kosten in rekening bij het reserveren, maar we nemen wel contact op om de boeking te bevestigen met u.

Wij streven er naar om uw reservering binnen 24 uur te bevestigen. Dit doen wij door te bellen of mailen naar u. Mocht het langer duren dan 24 uur, neem gerust contact met ons op en dan zullen we het direct voor u regelen.

Het is zeker mogelijk om een spoedboeking te plaatsen bij ons. Voor boekingen onder 12 uur vragen wij u telefonisch contact op te nemen met ons voor de mogelijkheden. U kunt ons bereiken op 030-7508291

Bij ons kunt u alleen ritten boeken van of naar de stad Utrecht. Als u een rit wilt boeken die volledig buiten Utrecht is, kunt u contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden.