Taxi van Utrecht naar IJsselstein

Taxi van Utrecht naar IJsselstein

Heeft u een betrouwbare en comfortabele taxi naar IJsselstein nodig? Dat is wat wij van Fast Taxi Utrecht aanbieden. Wij rijden niet alleen binnen Utrecht, maar brengen u ook graag naar, onder andere, IJsselstein. IJsselstein is groeiende gemeente, wat zij grotendeels te danken heeft aan de gunstige ligging. IJsselstein ligt centraal in Nederland en Utrecht is gemakkelijk te bereiken. IJsselstein is naast een prettige woonplaats dan ook steeds populairder onder veel verschillende bedrijven. 

Vertrek vanuit IJsselstein

Heeft u een bedrijfsbezoek of een andere afspraak in IJsselstein? Wij halen u ook hier graag op en brengen u veilig naar uw volgende bestemming. Voor zowel korte ritten als langere ritten zijn wij beschikbaar, wij brengen u naar uw gewenste locatie. 

Groepstaxi

Naast gewone taxi’s bieden wij ook groepsvervoer aan, ook naar of vanuit IJsselstein. Deze busjes kunnen vijf tot acht personen vervoeren en dit kan voor u een voordelige oplossing zijn wanneer u met meerdere mensen reist. Als u meer informatie wilt, neem dan contact met ons op of reserveer nu via onze website. 

Wat gaat het kosten?

Wij werken met vaste, voordelige tarieven en brengen u dan ook al voor  €35 van Utrecht naar IJsselstein. De kosten voor een groepstaxi liggen rond de €40. Natuurlijk kunt u ook van onze service gebruik maken om weer terug te worden gebracht naar

030-7508291

Reserveer nu!