Taxi van Utrecht naar Houten

Taxi van Utrecht naar Houten

Bij Fast Utrecht Taxi rijden wij niet alleen binnen Utrecht, maar brengen wij u ook graag naar Houten. Houten is een groeiend gebied en steeds meer grote bedrijven weten deze plaats dan ook te vinden. Ook is Houten een aantrekkelijke woonplaats door de centrale ligging en kunt u binnen een relatief korte tijd naar elke gewenste bestemming in Nederland reizen. Door het gebruik van onze taxi service hoeft u geen gebruik te maken van het openbaar vervoer wat toch soms verloren tijd met zich mee brengt. Met Fast Taxi Utrecht reist u veilig, snel en met een vast tarief naar uw volgende bestemming, 

Vertrek vanuit Houten

Heeft u een afspraak in Houten? Woont u in de gemeente Houten? Geen probleem. Wij halen u graag op in en brengen u veilig naar uw volgende bestemming. Met onze vaste lage tarieven komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. 

Groepstaxi

Reist u met u met een groep mensen? Dan is het vaak voordeliger om een busje bij ons te reserveren. Naast gewone taxi’s bieden wij namelijk ook groepsvervoer aan. Deze busjes vervoeren vijf tot acht personen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of reserveren via onze website. 

Wat gaat het kosten?

Wij werken graag met vaste tarieven om onduidelijkheden te voorkomen. Met Fast Taxi Utrecht reist u voordelig naar Houten. Wij brengen u namelijk al voor  €32,50 van Utrecht naar Houten. De kosten voor een groepstaxi liggen rond de €40. Natuurlijk kunt u ook van onze service gebruik maken om weer terug te worden gebracht naar Utrecht.

030-7508291

Reserveer nu!