Taxi van Utrecht naar Nieuwegein

Taxi van Utrecht naar Nieuwegein

Wij bieden ook graag service aan buiten Utrecht. Zo brengen wij u graag naar omliggende stad Nieuwegein. Nieuwegein heeft een gunstige ligging en veel bedrijven maken hier dan ook graag handig gebruik van. Ook als woonplaats wordt is Nieuwegein groeiend, Utrecht is gemakkelijk te bereiken en voor een stukje natuur hoeft u niet ver te zoeken. Een comfortabele taxi naar Nieuwegein reserveert u gemakkelijk bij Fast Taxi Utrecht. 

Vertrek vanuit Nieuwegein

Wellicht heeft u een afspraak bij het St. Antonius Ziekenhuis of heeft u een zakelijke afspraak in Nieuwegein? Wij halen u graag op in Nieuwegein om u vervolgens naar uw volgende adres te brengen. Wij werken aan de hand van vaste, lage tarieven om onduidelijkheden en onaangename verrassingen te voorkomen. 

Groepstaxi

Wanneer u met meerdere mensen reist, is het vaak voordeliger een busje bij ons te reserveren. Naast gewone taxi’s bieden wij namelijk ook groepsvervoer aan. Deze busjes vervoeren vijf tot acht personen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of reserveren via onze website. 

Wat gaat het kosten?

Met Fast Taxi Utrecht reist u voordelig en comfortabel van en naar  Nieuwegein. Wij brengen u namelijk al voor €25 van Utrecht naar Nieuwegein. De kosten voor een groepstaxi liggen rond de €35. Natuurlijk kunt u ook van onze service gebruik maken om weer terug te worden gebracht naar Utrecht of uw volgende bestemming.

030-7508291

Reserveer nu!